Keur je auto goed met een APK in Rijswijk

Iedereen met een auto moet eens in de zoveel jaar weer langs de garage voor de APK. Tijdens de APK wordt je auto gekeurd op een aantal minimale veiligheidseisen en andere regelgeving op het gebied van auto’s. Wanneer jouw auto niet aan deze eisen voldoet wordt de wagen APK afgekeurd en dan mag je er niet mee de weg op omdat dit dan niet altijd veilig of volgens de regels kan. In dit geval kun je de auto laten repareren of aanpassen zodat de wagen wel binnen de richtlijnen valt. Voor deze keuring kun je rekenen op de APK in Rijswijk. Wij doen alles lekker snel en we zorgen dat alles precies volgens de regeltjes gebeurt. Ook kunnen wij advies geven over bijvoorbeeld bepaalde onderdelen die je kunt gebruiken om snel en goedkoop door de APK keuring heen te kunnen kopen.

Waarom de APK?

Voor de APK in Rijswijk volgen we de wettelijke voorschriften en dat houdt in dat je eens in de ongeveer 2 jaar. Voor oudere auto’s is dit eens in het jaar. Tijdens deze keuring kijken we naar verschillende onderdelen van de auto en kijken we of ze nog steeds kunnen presteren zoals nodig is. Maar ook letten we op de details zoals de diepte van het profiel van de banden. Wanneer dit te veel versleten is neemt de grip aanzienlijk af en kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. En we kunnen de APK dan helaas niet goedkeuren. Wel kunnen we de problemen direct voor u onderhanden nemen zodat u voor u het weet weer gewoon de weg op kan zonder problemen.

Rijden zonder APK keuring

Dat raden we zeer af! Niet alleen omdat u er een flinke boete voor kan krijgen, maar ook omdat u uzelf en andere weggebruikers in gevaar brengt. Neem voor meer informatie over de APK keuring contact met ons op.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

23 + = 30