Jouw rijschool in Alphen aan den Rijn

Veel jongeren willen zodra zij de magische leeftijd van 18 jaar zijn gepasseerd, zo snel mogelijk beginnen aan het halen van hun rijbewijs. Tegenwoordig is het voor jongeren zelfs mogelijk om nog eerder aan hun rijbewijs te beginnen. Reden genoeg om dus een rijschool in Alphen aan den Rijn te kiezen waar u uw kind in veilige handen achter kunt laten.

Waarom bij onze rijschool uit Alphen aan den Rijn?
Onze rijschool staat bekend om zijn betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij bieden iedere cursist een pakket aan dat speciaal is afgestemd op zijn of haar wensen. Van theorie tot praktijk en van scooter tot aan veen vrachtwagenrijbewijs, uw kind is bij ons in goede handen. Onze instructeurs hebben vele jaren ervaring, waardoor onze rijschool uit Alphen aan den Rijn een erg hoog slagingspercentage heeft. Tevens leren onze instructeurs de cursisten ‘het nieuwe rijden’. Dit houdt in dat er tijdens het rijden meer aan het milieu gedacht wordt en dat er minder brandstof verbruikt wordt.

Rijschool met VRB erkenning
Onze rijschool uit Alphen aan den Rijn beschikt over een speciale VRB erkenning. Dit houdt in dat wij beschikken over bepaalde criteria die bij andere rijscholen nog wel eens ontbreken. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee voor iedereen die rijles neemt bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn. Denk bijvoorbeeld aan korte wachttijden voor zowel het theorie- als praktijkexamen. Wie wilt dat nou niet?

Nu beginnen met rijlessen
Wanneer u uw zoon of dochter nu wilt inschrijven voor zijn of haar eerste rijles, kunt u het beste naar onze website gaan en uw speciaal afgestemde pakket kiezen. Wilt u nou zeker weten dat uw kind veilig in de auto plaatsneemt, bieden wij als een van de weinige rijscholen in Nederland een levensechte rijssimulator aan. Op deze manier leert uw kind geheel risicoloos de eerste stappen van het autorijden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + 5 =