Jojoba olie – het beste voor de huid

Wat moet je weten over jojoba olie? Deze olie is 100% natuurlijk. Ook wordt deze verkregen uit de eerste persing van de noten van een jojobastruik. Deze struik wordt ook wel de Simmondsia California genoemd. Deze struik groeit voornamelijk in droge woestijnachtige gebieden zoals Californië, Mexico, Arizona en nog meer van deze soort plekken. Maar waarom is het gebruik van deze olie goed? Het houdt het vochtgehalte van je huid perfect op peil. Daarnaast geeft de olie een soepel, glad en niet vet gevoel. Dit komt omdat de olie vrijwel direct wordt opgenomen in de huid. Het sluit de huid niet af. Tegenwoordig is deze olie erg populair en wordt veel gebruikt als natuurlijk huidverzorgingsproduct.

Jojoba olie assortiment

Wij bieden één soort jojoba olie aan. Van deze soort beschikken wij over drie varianten. De ene variant is van 50 ml voor 7 euro en 25 cent. De tweede variant is 100 ml en is verkrijgbaar vanaf 11 euro en 35 cent. Als laatste bieden wij de 250 ml aan en deze kost 25 euro en 85 cent. Deze olie kan je voor verschillende doelen gebruiken. De olie kan je gebruiken als massage olie, tegen droge handen en voeten, tegen huidveroudering, voor gezonde wimpers, tegen droge lippen, tegen puistjes en als make up remover.

Beautywinkel

Ben je al enthousiast geworden over de jojoba olie? Deze is bij ons verkrijgbaar! Wanneer je deze olie bij ons bestelt, krijg je gratis levering vanaf 35 euro. Naast deze olie, zijn ook nog veel meer eerlijk geprijsde producten bij ons te vinden. Daarnaast staan we ook bekend als de online schoonheidsspecialist die een goed en passend advies kan geven over de huid. Heb je verder nog vragen of informatie nodig? Dan kan je gerust contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch of ook via de mail. Zien we je snel op onze webshop?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

66 + = 72