Internetverbinding upgraden? Kijk naar een glasvezelkabel

Wanneer je internetverbinding niet echt meewerkt denken veel mensen al snel aan het afsluiten van een nieuw abonnement. Ze verdubbelen bijvoorbeeld de maximale downloadsnelheid. Maar zo werkt het niet altijd. Vaak is een snelheid van ongeveer 30 mb per seconde al genoeg voor een gemiddeld huidhouden. En wanneer het internet dan nog niet meewerkt kan dat ook aan andere dingen liggen. Zo kan bijvoorbeeld het maximale internet wat door het netwerk heen kan al opgemaakt worden door andere mensen in de straat. Zo blijft er weinig over en is de enige oplossing het aanleggen van een glasvezelnetwerk en het gebruik van een glasvezelkabel.

Zakelijk internet via glasvezel

De plek waar internet deze tijd misschien nog wel het meest belangrijk is, is de werkvloer. Er zijn tal van bedrijven die via internet werken of zelfs helemaal afhankelijk zijn van een goede verbinding. Met behulp van een glasvezelkabel wordt deze verbinding mogelijk gemaakt. Glasvezel biedt de mogelijkheid op zeer hoge snelheden. Tot wel 100x sneller dan het snelste wat mogelijk is met koperen kabels. En daarbij wordt de verbinding over glasvezel een stuk stabieler en zal het minder vaak voorkomen dat de verbinding niet goed werkt of zelfs helemaal eruit ligt voor onbepaalde tijd.

Geniet van supersnel internet

Naast zakelijk internet is het ook fijn om thuis goed internet te hebben. Voor het streamen van jouw favoriete serie of film of voor gaming bijvoorbeeld. Je wilt niet dat midden in het spel het internet eruit vliegt en alles wat je hebt gedaan voor niets is geweest. Of dat je serie constant aan het haperen is of in matige kwaliteit te bekijken is. Een glasvezelkabel lost al deze problemen op en zorgt er voor dat iedereen in de regio kan profiteren van supersnel internet. Zo wordt thuiswerken ook nog wat meer aangenaam dan het hiervoor altijd was.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

73 − = 72