huurachterstand

Huurachterstand aanpakken

Wanneer uw huurders hun huur niet betalen, om wat voor reden dan ook, is dat erg vervelend. Het kan er zelfs voor zorgen dat je in een vervelende situatie komt, waarbij je achter hen aan moet lopen en vragen om je geld. Wanneer je alle mogelijke opties hebt gehad en je bent er ondertussen wel klaar mee. Kun je ons altijd contacteren. Wij zijn een advocatenbureau dat haar expertise heeft gelegd op de huurachterstand van zowel zakelijke als particuliere huurders. Voornamelijk in de zakelijke markt kan het vervelende situaties veroorzaken. Hierom hebben wij er ook voor gekozen om op dit gebied te specialiseren. Deze markt een stuk ingewikkelder dan bij particulieren. Hier kan het namelijk voorkomen dat er problemen zijn binnen de onderneming, waardoor er een huurachterstand is ontstaan.

Advies over een huurachterstand
Wanneer u juridisch advies wilt over het aanpakken van uw wanbetalers, kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze juristen of advocaten. Zij zullen een persoonlijk advies uitbrengen op uw specifieke situatie. Wij zorgen ervoor dat uw huurder met huurachterstand een sommatie ontvangen met daarin het verschuldigde bedrag. Wanneer zij daarna nog steeds niet willen betalen, zullen er andere acties worden ondernomen. Deze acties verschillen weer per markt en per situatie. De ene situatie is de andere niet, maar door de samenwerking tussen juristen en advocaten, zal er een gepaste actie worden ondernomen. Een actie waar geen juridische gevolgen aan zitten voor u als verhuurder.

Contact voor een huurachterstand
Wanneer u op zoek bent naar een persoonlijk en op maat gemaakt advies, bent u hier aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat er een gepaste actie wordt ondernomen, waar voor u geen gevolgen aan vastzitten. U kunt nu vrijblijvend contact met ons opnemen. Kijk voor al onze contactgegevens op de website. Hier staat ons nummer en het mailadres gegeven. Wij zorgen dat er binnen een dag geantwoord wordt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

38 − 29 =