Hulp nodig met bedrijfsinrichting?

Over ons

Om een representatieve en frisse werkplek te realiseren schakelen tal van bedrijven ons in om begeleidt te worden in het uitvoeren van bedrijfsinrichting. Met onze jarenlange ervaring bieden wij ontwerpen aan, leveren dit en bouwen creatieve oplossing voor kantoren en tandartspraktijken. Zij maken hier optimaal gebruik van en vertrouwen op onze specialisme. Het is van groots belang om je klanten, werknemers of cliënten in een warme plek te verwelkomen waar zij zich direct thuis voelen. We komen graag met u in contact om eens kennis te maken en al uw wensen te bespreken.

Kantoorinrichting

Niet alleen voor uw klanten is het belangrijk om ze te verwelkomen in een kantoor waar aandacht is gegeven aan bedrijfsinrichting. Uw kantoor is waarschijnlijk dé plek waar uw werknemers zich het meest bevinden. Daarom is het belangrijk om ze een fijne werksfeer aan te bieden en helpen wij u hier graag mee verder. Wanneer u ervoor kiest om ons te laten helpen met uw bedrijfsinrichting komen we graag eens langs op kantoor om kennis te maken en al uw wensen te bespreken.

Tandartspraktijken

Wanneer we voor u aan de slag gaan beginnen we na de oriëntatiefase aan de ontwerpfase. Hier gaan we aan de slag met het schetsen van de bedrijfsinrichting. Wanneer alles volledig naar wens is beginnen wij met de realisatiefase. Leun achterover terwijl wij al het zware werk doen! Daarna is het tijd voor de grote opening en zijn de sleutels weer van u!

Service

Ervaring leert dat zowel wij als onze klanten het op prijs stellen om goed contact te behouden. Daarom kun je ons altijd bereiken wanneer u een vraag of opmerking hebt zodat wij u zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en waar nodig van advies kunnen voorzien.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 5 = 2