Hoe werkt glazenwasser? | Glazenwasser Westland

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker, een glazenwasser in Westland zonder ladder. In plaats van een ladder te gebruiken, gebruikt hij een lange steel met een borstel om de ramen schoon te maken. Deze methode heet telescopische glasbewassing. Ze gebruiken hiervoor osmotisch water. Via dit artikel willen we het werkingsprincipe van het osmose systeem uitleggen en wat de voordelen ervan zijn. Wij verzekeren u dat met dit systeem uw ramen schoner dan ooit zullen zijn. 

De ARBO-wet | Glasbewassing Westland

Volgens de ARBO-wet is sinds 1 juli 2004 het gebruik van ladders voor de glazenwasser in Westland boven de tweede verdieping niet meer toegestaan. Er zijn te veel ongelukken gebeurd. Vallen van hoogte kan soms dodelijk zijn of onherstelbaar persoonlijk letsel veroorzaken. Dan moeten er steigers of hoogwerkers worden gebruikt. Omdat hoogwerkers een dure kostenpost zijn, is er een alternatief ontwikkeld: telescoop reiniging. Telescopisch reinigen is veiliger voor glazenwassers en goedkoper dan het huren van hoogwerkers. Het is belangrijk om de kosten zo laag mogelijk te houden, want glasbewassing in Westland levert niet de hoofdprijs op.

Wat is osmose water precies?

Mineralen, zout, kalk en bacteriën worden opgelost in gewoon leidingwater en regenwater. Deze resten verdampen niet en blijven op je ramen zitten. Als het regent en het water droogt, zie je de bekende cirkel op het raam. Osmose water is water waarin alles is gefilterd. Osmose water wordt ook wel onthard water, “puur” of “schoon” water genoemd. Gedemineraliseerd water wordt ook gebruikt voor niet-onderhoudsvrije batterijen. Dit zuivere water laat geen residu achter op je ramen, want alles is eruit gefilterd. Daarom laat het verdampte osmose water niets achter. Dat is ideaal voor een glazenwasser in Westland.

Er zijn geen druppels of strepen als uw ramen droog zijn. Na het wassen worden de ramen gespoeld met osmose water om de voegen en het laatste vuil op de voegen te verwijderen. Het glas reinigen met dit water is dieper dan de traditionele methode en het effect is schoner. Wanneer er vogelpoep op de ramen zit, kan dit in 90% van de gevallen eenvoudig van de ramen worden verwijderd. De glazenwasser in Westland zal erg blij zijn met deze uitvinding.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

96 − 87 =