Hoe werkt een badenreeks precies?

Een badenreeks is een grote bak met water waar voorbehandeling plaatsvindt. Hier gaat het om behandeling van metalen. Het ontwerp is gemaakt met een zorgvuldige materiaalkeuze in het achterhoofd. Zo wordt deze bak ook samengesteld op basis van de laatste technische ontwikkelingen. Boven de badenreeks hangt een automatische of manuele bovenloopkraan. Hiermee kunnen de producten veilig verplaatst worden. Deze baden zorgen voor een lager gebruik van water, chemicaliƫn, elektra en gas. Hoewel er minder verbruikt wordt, gaat het niet ten koste van de prestaties.

De constructies worden op verschillende plekken op maat gemaakt. Vooraf worden er berekeningen gemaakt zodat het team daarna de constructie perfect in elkaar kan zetten. Zo is het voor iedereen mogelijk om deze constructie in de werkplaats te hebben. Als er na de aanschaf toch meer ruimte nodig te zijn voor meer baden, dan is dat ook mogelijk. Hierdoor spelen ze nog meer in op het gemak.

Hoe duur is een badenreeks?

Het is onduidelijk hoeveel een badenreeks precies zal kosten. Dit komt omdat het vooral ligt aan de grootte van de baden. Hoe meer baden er geplaatst moeten worden hoe duurder het zal worden. Ook omdat de bovenloopkraan ook groter moet zijn naarmate er meer baden gelegd zijn. Het hangt ook af van hoeveel uur de monteurs er mee bezig zijn. Elk uur wordt verrekend bij de klant en moet dus extra betaald worden bovenop de materiaalprijs. Sommige bedrijven zullen een vast bedrag aangeven voor de badenreeks. Maar ook dan zitten er al uren in de prijs verrekend. Het beste is om een offerte aan te vragen bij verschillende bedrijven. Zo kunt u een exacte prijs krijgen en daarbij ook de prijzen vergelijken. Op die manier heeft u altijd de beste prijs.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 1 =