Hoe werkt de Renault Garage Den Haag

De Renault Garage Den Haag heeft alle kennis en vaardigheden in huis om uw Renault te onderhouden en te repareren. De gekwalificeerde medewerkers kunnen alle modellen van Renault aanpakken. Doordat de medewerkers veel opfriscursussen volgen zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste technologie. Er worden meerdere soorten werkzaamheden verricht in de Renault Garage Den Haag. De garage doet auto onderhoud en reparatie, apk keuringen, banden vervangen en airco service. Ook wordt er vaak nog een BOVAG garantie van 3 maanden toegevoegd. Dit is bovenop zekerheid dat de auto de lopende garantie blijft behouden. Ook is het mogelijk om LPG installaties te verwerken in een auto. Door dit soort installaties wordt het goedkoper om te rijden met uw auto. Gas kost namelijk minder per kilometer dan benzine.

Hoe werkt het met winterbanden bij de garage

Winterbanden voor auto’s hebben meer grip in winterse omstandigheden. U kunt niet alleen van deze voordelen genieten op ijzige en besneeuwde wegen, maar ook bij lagere temperaturen en op droge wegen. Daarom is het installeren van dergelijke zachtere banden in winterse omstandigheden een goede zaak voor uw eigen veiligheid en die van anderen. Het is aan te raden om uw winterbanden zo vroeg mogelijk te bestellen en te monteren. Meestal profiteert u vanaf oktober van winterbanden voor auto’s, het is aan te raden onder de 7 graden te blijven. Dan is het zeker dat de winterbanden leverbaar zijn. Bandenfabrikanten produceren meestal een volledige voorraad tijdens de zomer. Daarom kunnen winterbanden voor auto’s in december of januari uitverkocht zijn bij de Renault Garage Den Haag.

In Nederland is het niet verplicht om winterbanden te hebben. Veel landen verplichten het wel om met winterbanden te rijden. In Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland is het verplicht om met de juiste banden te rijden. Dus winterbanden in de winter en normale banden in de zomer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 8 = 17