Hoe verzorg ik Hairextensions

Hoe verzorg ik ze thuis? Wanneer je de extensies neemt, moet je nadenken over je haarverzorgingsroutine. Je moet leren welke producten te gebruiken met je extensies en wat voor soort hulpmiddelen te gebruiken zijn, omdat de nieuwe extensies kan worden gemaakt van gevoeliger, groffer of zachter haar dan je gewend bent .

Semi-permanente extensies kunnen niet onder de douche worden genomen, dus je moet voorzichtig zijn met het wassen van het haar. Behandel je nieuwe extensies de manier waarop je, je eigen haar behandeld en ben voorzichtig met het kammen/borstelen van het haar. Het is makkelijk om exentions droog te maken en je kan het goed verzorgen met argan olie, daar worden de extenties zijdezacht van.  Bezoek website.

Het gebruik van stylingtools zoals een stijltang of een krultang kan de levensduur van de extenties verkorten daarom is het aan geraden om zo min mogelijk zulke apparaten te gebruiken.als je een kijk op alles hebt, overweeg dan het veranderen van je gebruikelijke kapsel voor prachtige lange lokken die kunnen worden gestyled in tientallen manieren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

36 − = 28