Het terras in Delft

Voor iemand uit Rotterdam is Delft een hele andere stad. Een centrum met een geschiedenis welke terug gaat naar de 15e eeuw waardoor het toch een beetje voelt alsof je uit de grote stad bent. De stad is drukbezocht maar dat maakt het niet minder sfeervol. Een prachtige stad om je dag door te brengen om wat te shoppen of een kijkje te nemen bij de mooie bezienswaardigheden. Op zo’n dag ben je maar al te blij om te voeten te laten ontspannen op een terras. Maar als je er dan bent wil je natuurlijk wel het gezelligste terras in Delft uitkiezen.

Een terras met uitzicht
De Beestenmarkt in de binnenstad is hier dan de perfecte plek voor. Dit is het horecacentrum van Delft. Ons oog viel op een terras met uitzicht op de Maria Jessekerk. Een biercafé met een prachtig uitzicht schept fijne verwachtingen. En niets is minder waar. Dit terras in Delft schenkt Belgische bieren onder het genot van een heerlijke lunch, diner of borrelhapjes inclusief mooi uitzicht. We hebben ons laten adviseren door het personeel en ik denk dat ze de meest vriendelijke mensen waren van ieder terras in Delft. Ze konden ons alles vertellen over de bieren en adviseren wat daar het lekkerste bij was om te eten.

Ervaar het zelf
Mocht je een keer in Delft zijn raadt ik je zeker aan om dit biercafé een bezoek te brengen en te genieten van de ultieme Delftse terras ervaring. Zelfs als je normaal geen bierdrinker bent hebben ze hier iets dat je lekker vindt. Geniet van de gezelligheid, het eten en het uitzicht. Daarna ben je weer helemaal opgeladen om je weg door Delft voor te zetten. Meer informatie vindt je op de website en scrol gelijk door de galerij voor een sfeerimpressie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

25 − 18 =