Het effect van Epifanes verf op uw schepen

Schepen maken een groot deel uit van de moderne samenleving. Van grote boten die vast komen te zitten in het Suezkanaal tot aan particuliere boten die vissen of rondvaarten maken. Door de grote aanwezigheid aan boten wil je er natuurlijk wel uit schieten met mooie kleuren of een professionele uitstraling. Hier kun je Epifanes verf gebruiken. De verf zorgt voor een mooie uitstraling van de boot en heeft daarbij nog andere bijkomende voordelen!

De bijkomende voordelen van de verf van Epifanes

Nadat de verf is aangebracht op het schip is het natuurlijk meteen een stuk strakker. Een nieuwe uitstraling van een schip kan een wereld van verschil maken. Denk bijvoorbeeld maar aan een oude verroeste auto die gerenoveerd wordt en een nieuwe lak aangebracht krijgt. Het ziet er allemaal meteen weer uit als gloednieuw. Maar naast de uitstraling zorgt een goede laag Epifanes verf ook voor een beschermlaag voor de boot. Waar het metaal normaal na verloop van tijd zou roesten zorgt de verflaag voor een laag wat het metaal hier tegen beschermd. Op die manier blijft de mooie nieuwe uitstraling van het schip op lange termijn aanhouden en weet u zeker dat u er tussen uit schiet met alle andere schepen.

Verf gebruik voor reclame

Het is u vast ook niet ontgaan dat er een enorm container schip is komen vast te zitten in het Suez kanaal in 2021. Maar stelt u zich nou voor dat er in enorme letters verf een logo van uw bedrijf op de boot stond. Een betere vorm van wereldwijde reclame is er niet. En zo gebeurt dit ook bij andere boten. Met een mooie professionele uitstraling trekt u de aandacht van mensen en wanneer er dan ook nog een vorm van reclame is kunt u rekenen op veel publiciteit in de open wateren van onze planeet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 68 = 76