Het beste voor je werknemers | Veiligheidsbril op sterkte

Wilt u het best halen uit uw werknemers? Schaf dan voor uzelf en uw werknemers een veiligheidsbril op sterkte aan. Zo beschermt u niet alleen uw werknemers, maar zet u ook nog eens uw bedrijf in een goed daglicht. Wanneer uw werknemers werken met bepaalde stralingsrisico’s of chemische risico’s is het goed om een veiligheidsbril aan te schaffen. De brillen worden voor uw werknemers op maat gemaakt en wanneer wenselijk ook op sterkte. Hiermee beschermt u uw werknemers en zullen ze het ook meer waarderen om in dienst te zijn bij u.

Hoe gaat het in zijn werk?

Voordat de veiligheidsbrillen op sterkte aangeleverd kunnen worden, is het natuurlijk eerst belangrijk dat de ogen opgemeten worden. Wanneer het nodig is zullen de brillen op maat gemaakt worden. De veiligheidsbrillen op sterkte zijn ongeveer na 3 jaar toe aan vervangen. In de wet ik ook gesteld dat de brillen vervangen moeten worden na 3 jaar. Daarbij geven we u de tip mee om één keer in het jaar uw werknemers opnieuw te laten testen. Misschien moet de sterkte van de brillen aangepast worden. Het is heel belangrijk om te doen, want wanneer uw werknemers met een verkeerde bril werken werkt dit alleen maar averecht.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in onze veiligheidsbrillen op sterkte? Neem dan contact met ons op via onze website. Hier kunt u ook alle informatie vinden over de soorten veiligheidsbrillen die wij u aan kunnen bieden. Ook staat hier beschreven welke stappen er ondernomen moeten worden om een veiligheidsbril aan te kunnen schaffen. We zullen namelijk eerst een intakegesprek hebben om te kijken wat er het beste bij u en uw werknemers past. Vervolgens zal er een offerte openstelt worden met het juiste aantal veiligheidsbrillen op sterkte. Neem vooral, maar ook geheel vrijblijvend contact met ons op via de website.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 1 =