Haal Parijs in huis met de Fermob luxemburg stoel!

Een tuin die het gevoel geeft alsof je op vakantie bent: dat willen we allemaal wel. De stijl van je tuin, en daarmee de vakantiebestemming, kan je helemaal zelf bepalen. Ga je voor een strandvakantie? Richt je tuin dan in naar de stijl van een echte beachclub op Ibiza. Zoek je het dichter bij huis? Dan is de Fermob Luxemburg stoel misschien wel iets voor jou. Deze stoel is volledig in stijl van de stad van de liefde en geeft je spontaan zin in een goed glas Franse wijn.

Parijs? Maar waarom heet het dan de Fermob luxemburg stoel?

Dat is natuurlijk een logische vraag. De Fermob Luxemburg stoel dankt zijn naam aan het Jardin Luxembourg in Parijs. Dit is een grote tuin in het midden van Parijs, grenzend aan het gelijknamige paleis. Jardin de Luxembourg is een oase van rust in de drukke stad. Het is een geliefde plek onder zowel Parijzenaren als toeristen en een heerlijke plek voor een picknick. Dit was ook oorspronkelijk het doel van de tuin: een plek om rust te zoeken voor de bewoners van het paleis. Later is de tuin ook beschikbaar gesteld voor inwoners van Parijs en nog later voor iedereen.

Waar komen de stoelen dan vandaan?

De Fermob Luxemburg stoel is in eerste instantie alleen voor deze tuin ontworpen. Toen de tuin echter werd open gesteld voor anderen, werd de stoel al snel populair en hierdoor ook op andere plekken verkocht. Hoewel de stoel nu ook op andere plekken wordt verkocht, blijft de stoel verbonden aan de tuinen van Parijs. Het strakke design is een mooi contrast met de dromerige tuinen van Parijs. Het aluminium materiaal maakt de stoel daarnaast ook nog eens duurzaam en weersbestendig. Uw eigen stukje Parijs is zo altijd op slechts een paar meter afstand. Is de Fermob Luxemburg stoel de perfecte oplossing voor uw tuin? Kom met ons in contact voor meer informatie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22 − 17 =