Haal je scooterrijbewijs in 1 dag!

Gefeliciteerd! Je bent eindelijk 16 geworden en wilt direct je scooterrijbewijs halen om zo snel mogelijk de weg op te kunnen om bijvoorbeeld naar school te moeten gaan, of om gewoon lekker rond te toeren door jouw favoriete stad. Wij begrijpen dat, daarom hebben wij een pakket samengesteld zodat jij je scooterrijbewijs in 1 dag haalt. Zo kan je snel de weg op en heb je sneller plezier van je scooter!

De spoedcursus

Na het behalen van je theoriecertificaat kun je bij ons terecht voor praktijk lessen. Wanneer je 16 geworden bent, en niet in het bezit bent van een ander rijbewijs, ben je van harte welkom op onze spoedcursus. We gaan vrijwel direct op pad met scooters, en zorgen ervoor dat je scooter rijden volledig onder controle hebt, zodat je in 1 keer kan slagen.  De spoedcursus duurt 6 uur lang, inclusief het praktijkexamen die je aan het eind van de dag haalt bij het CBR.

Hoe ziet de spoedcursus er uit?

Allereerst moet je je theoriecertificaat hebben. Deze mag je behalen wanneer je 15,5 jaar oud bent. Wanneer je dat certificaat binnen hebt mag je praktijklessen reserveren. Het praktijkexamen zal zo’n 45 minuten duren waarbij je 25 minuten de weg op gaat en door je rijinstructeur die mee rijd op een eigen scooter wordt beoordeeld op verkeersdeelneming op de openbare weg.

Waarom zou je voor ons kiezen?

Omdat de bromfietsopleiding voor het behalen van je scooterrijbewijs alleen gegeven mag worden door motorinstructeurs. Onze instructeurs zijn specialisten en weten al jaren waarover zij praten. Omdat wij een goed slagingspercentage hebben al honderden andere voor de spoedcursus scooterrijbewijs in. In 1 dag leren onze kandidaten alles over de scooter. Vind maar eens een betere rijschool in Alphen aan den Rijn!

Rijschool Rijnland

Ben jij geïnteresseerd? Neem dan snel contact met ons op zodat wij je verder kunnen helpen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

54 − 52 =