Groupage transport | De ideale oplossing voor bedrijven?

Bij zeetransport denken veel mensen meteen aan enorme bestellingen. Om een container te kunnen vullen heb je ten slotte best wel veel nodig. Er past zelfs een hele auto in! En om die reden is het voor veel bedrijven niet altijd mogelijk om efficiƫnt gebruik te maken van zeetransport. En dat komt allemaal doordat de containers op de schepen zodanig moeilijk gevuld kunnen worden door kleinere bedrijven dat het super duur wordt. De perfecte oplossing voor dit probleem en de kleinere bedrijven is het gebruik van groupage. Waarbij verschillende kleinere ladingen samengevoegd worden in containers.

Wat is groupage en wat heb je er aan?

Groupage is dus het samenvoegen van ladingen in een container. Maar wat is daar dan het voordeel van? Heel simpel. Als bedrijf betaald je per container. En wanneer de container helemaal tot op de rand gevuld is zijn de kosten per product dus een stuk kleiner dan wanneer een groot deel van de container leeg blijft. Door dus kleinere bestellingen van verschillende partijen samen te voegen met behulp van groupage is het mogelijk om de totale kosten van een container over meerdere partijen te verdelen. Zo wordt het voor kleinere bedrijven een stuk voordeliger en aantrekkelijker om gebruik te maken van zeetransport.

De hele wereld aan jouw voeten

Nu je dus weet dat ook jij als klein bedrijf gebruik kan maken van zeetransport is het misschien ook wel leuk om te weten wat je er allemaal mee kan. Met een goed transportbedrijf kun je rekenen op de bereikbaarheid van meer dan 700 bestemmingen per week wereldwijd. Overal op de wereld kun je dus jouw klanten bedienen met jouw producten, zonder dat je te veel geld kwijt bent voor een half lege container. Van Amerika tot China en alles ertussen. Alles is mogelijk en is goed betaalbaar voor jou.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 55 = 64