Groenbeleidsplan – voor al uw groene creaties

Bent u op zoek naar een groenbeleidsplan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben hierin een adviserende rol. Het ontwerpen van bepaalde wijkparken of stadsparken behoort tot de architecten, die gespecialiseerd zijn in tuin en landschap. Wij adviseren deze architecten met betrekking tot natuurgebieden en groenstroken. Verschillende opdrachtgevers zijn door ons geadviseerd bij transformaties van openbare ruimtes tot groene parken of speeltuinen met veel groen. Daarbij komt ook de jaarlijkse renovatie bij kijken. Is er ook bij u te weinig groen in de woonomgeving? Geen probleem, u kunt dit melden bij ons. Wij overwegen samen met de omwonenden de herinrichting of aanleg van parken of tuinen. Hierin zetten weer nieuwe ideeën zich voort tot een mooi nieuw project. Groen geeft vaak meer rust. Ook loopt dit uiteen tot hogere huizenprijzen.

Procedure groenbeleidsplan

Er kan bij ons een verzoek ingediend worden. Dit bespreken wij met alle desbetreffende architecten en planners. Daarbij voegen wij onze inbreng toe, wat ook vaak vanuit de omwonenden in de woonomgeving wordt aangezet. Daarbij adviseren wij vaak ideeën van broedgelegenheid, uitstraling of recreatie. Vaak worden hier ook doelen bij besproken. Is het groenbeleidsplan juist voor meer rust? Of moet het iemand uitnodigen tot beweging? Als het ontwerp klaar is, helpen wij met de technische voorbereidingen. Wij verwerken de plannen tot tekeningen. Hierbij voorzien wij de tekeningen van details en maken wij daarbij een materialen- en beplantingsplan.

Omgeving

Heeft u dus praktische en uitnodigende ideeën? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Veel bewoners zijn u voor geweest en hun ideeën zijn zeker tot leven gekomen. Zij genieten elke dag nog van de recreatie die voor hen uit is gekomen. Mocht u verder nog vragen hebben over de procedure? U kunt ten alle tijden telefonisch contact met ons opnemen. Wij zullen al uw vragen beantwoorden.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 2 =