Glowgolf het perfecte kinderpartijtje

Zoek je een leuk uitje voor de kids in de buurt van Utrecht? Omdat ze binnenkort jarig zijn, of omdat ze al jarig zijn geweest? Je kunt dan alle kanten op, van een actief partijtje in de buitenlucht tot aan binnen koekjes bakken met vriendjes en vriendinnetjes. Maar het laatste geeft heel veel troep in huis om op te ruimen. Hierdoor is het verstandig een uitje buiten de deur te plannen.

Glowgolf in Utrecht is het perfecte spel voor kinderen om te spelen. Elke baan kent zijn eigen moeilijkheden waardoor de kids getraind worden om in oplossingen te denken. Daarnaast is het goed voor de hand-oog coördinatie, want je wilt natuurlijk dat het balletje gaat doen wat je in gedachten had. Verder zijn de holes niet al te groot, maar zijn er elke keer andere obstakels. Doordat de concentratieboog van de meeste kinderen niet heel groot is wordt door de afwisseling de aandacht opnieuw getriggerd. Daarnaast kan het spel op eigen tempo worden gespeeld waardoor ieder kind aan de beurt komt.

Uitjes in Utrecht
Naast glowgolf in Utrecht zijn er nog vele andere uitjes te bedenken voor kinderen. Wat denk je van gezellig een potje bowlen of laser gamen. Doordat deze spellen competitief zijn worden de kinderen getriggerd om hun best te doen om te winnen, je kunt natuurlijk de top drie als aandenken een klein prijsje geven. Maar natuurlijk ook iedereen die mee is op het partijtje wat lekkers meegeven aan het einde.

Verder kun je naar verschillende musea waar kinderen geïnspireerd worden, en uitgedaagd worden om zelf oplossingen te bedenken voor problemen die worden aangedragen. Deze uitjes zijn voor het grootste gedeelte binnen, waardoor je het partijtje onder elke omstandigheid door kunt laten gaan. Verder hoeven de kinderen hiervoor niets mee te nemen en hoef je de zin ‘neem je zwemspullen mee, maar ik zeg niet wat we gaan doen’ niet meer te gebruiken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 7 = 3