Glow in the dark golf Utrecht – voor al uw feestjes!

Bent u op zoek naar een Glow in the dark golf Utrecht? Of in omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen een prachtige, uitdagende glowgolf. Dit is niet zomaar een golf maar één in 3D en in jungle style. Jong en oud komen naar ons om deze spectaculaire belevenis mee t maken. Wilt u een kinderfeestje of bedrijfsfeestje organiseren? Of gewoon lekker met het gezin of met vrienden een balletje komen slaan? Dat is allemaal mogelijk bij ons.

Glow in the dark golf Utrecht arrangementen

Ook bieden wij verschillende Glow in the dark golf Utrecht arrangementen aan. Een normale ronde glowgolf zal iets minder dan negen euro kosten per persoon. Om een extra spannend 3D effect te krijgen tijdens de golf, dan adviseren wij onze 3D brillen aan. Deze kosten zullen rond de één euro zijn per stuk. Deze zijn los verkrijgbaar. Daarnaast bieden wij ook arrangementen aan voor kinderfeestjes. Bij ons Kinder Golf Party Arrangement zitten de volgende activiteiten inbegrepen: een ronde glowgolf, friet met een snack naar keuze, ijs, onbeperkt limonade en een verassing voor de jarige. Het tweede arrangement, wat een paar euro meer kost, is het Kinder Golf Party Arrangement XL. Hierin zitten exact dezelfde activiteiten bij inbegrepen maar met iets extra’s. De kinderen krijgen bij dit arrangement allereerst bij binnenkomst een heerlijk stukje taart en een mooie glowstick.

Reserveren en overige activiteiten

Bent u al benieuwd geworden naar ons? Dat hopen we natuurlijk wel. We ontvangen u graag bij ons op locatie. U kunt gemakkelijk bij ons reserveren via de website, via de mail en ook via de telefoon. Naast Glow in the dark golf Utrecht, kunt u ook terecht bij ons voor een uitdagende escape room en voor (Magic) bowlen. Het bowlen is voorzien van een prachtige lichtshow die erg geliefd is onder onze klanten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

74 + = 84