Glas op maat laten maken

Een nieuwe woning gekocht of is je raam aan vervanging toe? Wij kunnen simpel, snel en relatief goedkoop glas voor je op maat laten maken en zelfs plaatsen. Hoe we dit doen en welke opties er allemaal zijn zullen we in dit artikel bespreken. We zijn een toonaangevend bedrijf dat erkend is in zijn vak en daar ook de nodige certificaten heeft. Laat je glas door ons op maat maken en wij zorgen ervoor dat je er jaren lang nog plezier van hebt.

Soorten glas

Wanneer wij een opdracht binnen krijgen om glas op maat te maken, kijken we eerst om wat voor soort glas het gaat. Je kan denken aan figuurglas of lood in glas en nog vele andere soorten. Heb je echt hele specifieke wensen dan komen we graag bij je langs met een portfolio aan glazen. Zo kan je rustig op de bank bekijken wat je mooi vindt en kunnen wij ter plekke advies geven over het glas. Er zijn altijd wel wat ongeschreven regels die glas hanteert wil het optimaal blijven zitten met een maximale levensduur. Weet je al wat voor soort glas je wilt, dan kan je direct contact met ons opnemen en dan helpen wij je zo snel mogelijk verder.

Waarom op maat laten maken?

Glas op maat wordt niet zomaar gemaakt. Huizen zijn vaak identiek vooral rijtjes huizen maar er zijn ook losstaande woningen die er wel degelijk anders uitzien dan de woningen er om heen. Voor de woningen is het van belang dat het glas op maat wordt gemaakt. Dat is ook logisch want stel dat de voorruit van je auto barst. Dan kan je ook niet zomaar een voorruit van een Renault op een Audi zetten. Voor ramen geldt precies hetzelfde.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

54 − 52 =