Gezellig biercafé in Delft

Over ons

Ben je met je vrienden op kroegentocht door Delft en ben je op zoek naar het gezelligste biercafé van Delft? Twijfel geen moment en kom langs om de beste bier ervaring van je leven te krijgen samen met je beste vrienden! Kom gezellig aan onze bar zitten of geniet op het sfeervolle terras, maar geniet bovenal van deze onvergetelijke ervaring en maak er met z’n alle een topavond van! We zien je graag eens langskomen en kunnen niet wachten om jou en je vrienden de lekkerste bieren en gerechten aan te bieden!

Menukaart

Uiteraard kun je naast het bier dat wij als biercafé aanbieden ook heerlijke gerechten eten of andere drank, waaronder non-alcoholische drank bestellen. Dagelijks stelen we wat bier van onze Zuiderburen waardoor we 15 verschillende Belgische bieren op de tap hebben waarvan we er een aantal regelmatig wisselen. Ook hebben we als biercafé heerlijke bieren op de fles waarvan je de lekkerste smaken kunt delen met je vrienden of familie!

Ben je een dagje vrij of heb je een lange pauze? Kom gezellig langs om de lunchen en kies uit onze ruime keuze in broodjes, soepjes of salades. We begrijpen dat je het ook wel eens fijn vindt om buiten de deur te werken of te studeren. Daarom kun je nu een plekje in ons biercafé uitzoeken waarvan jij denkt dat je hier je lessen of vergaderingen het beste kunt volgen. Uiteraard doen we er dan alles aan om je zo weinig mogelijk te storen zodat je niet afgeleid wordt!

Service en contact

Ervaring leert ons hoe wij onze gasten het beste kunnen verwennen met zowel ons eten als onze service. Mocht er iets niet helemaal naar wens zijn kun je ons uiteraard altijd aan ons jasje trekken. Wil je een plekje reserveren in ons biercafé, neem dan snel contact met ons op zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 3