Lunch Delft

Gevarieerd, gezond en lekker: lunch Delft

Lekker lunchen is al jaren populair bij veel mensen. Het is een perfecte manier om bij te praten met een bekende of een nieuw iemand te leren kennen. Daarnaast is het nog net wat meer ongedwongen dan een volledig diner, maar toch kan je er nog alle kanten mee op. Welke kant je ook op wil, bij lunch Delft liggen alle opties nog open. Of je nu op zoek bent naar een gezonde, vegetarische lunch of juist lekker ongegeneerd wil eten: bij ons eetcafé aan de Beestenmarkt in Delft is de keuze groot genoeg!

Verschillende lunchmogelijkheden

In de afgelopen 10 jaar hebben we een enorme groei gezien in het aantal verschillende eetwensen. Dit is deels ontstaan doordat steeds meer mensen een bepaalde allergie of intolerantie hebben. Wat ook een grote oorzaak is geweest, is de keuze van veel mensen om geen vlees meer te eten of om zelfs helemaal geen dierlijke producten meer te eten. Het is belangrijk dat het aanbod hierop aangepast wordt. Lunch Delft heeft deze ontwikkeling nauwlettend in de gaten gehouden en hierop ingespeeld. Het assortiment voor de lunch is sterk uitgebreid met verschillende vegetarische en veganistische varianten. Daarnaast zijn alle obers op de hoogte van de verschillende voedingsstoffen in ieder gerecht. Wanneer je dus ergens allergisch voor bent, weet de ober direct welke opties voor jou afvallen. Hierdoor kan hij je een passend advies geven over wat je wel kan bestellen bij lunch Delft.

Naast een goede lunch ook een heerlijk biertje bij Lunch Delft

Een bijzonder drankje maakt een lunch helemaal af. Iedereen wil wel eens wat anders dan een simpele cola of jus d’orange. Ook hiervoor ben je bij lunch Delft aan het juiste adres. Bij ieder gerecht adviseert de ober je een bijpassend biertje. Door de ruime kennis en ervaring van de obers zijn ze perfect in staat om u te adviseren. Zo kan je de lunch zo bijzonder maken als je zelf wilt. Het kan er zomaar eentje worden om nooit te vergeten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

68 − 64 =