Geluidsisolerende deuren – de meest efficiëntste deur

Bent u ook op zoek naar geluidsisolerende deuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben deuren die elk geluid tegenhouden, in veel soorten en maten. Wij zijn gecertificeerd in deze binnen- en buitendeuren. Daarbij kunnen wij ook maatwerk leveren. Mocht u bepaalde wensen of eisen hebben bij onze deuren, kunt u deze met ons overleggen. Wij zullen dan uw wensen goed onder de loep nemen en deze vervolgens toepassen als de productie zal plaatsvinden. Ook bij maatwerk staat de kwaliteit bij ons voorop. Als het voorkomt dat uw wens niet overeenkomt met onze uitvoering, zullen wij u daar ook eerlijk over adviseren. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat de productie van uw deuren in goede handen is. Wij verzorgen namelijk de engineering, productie, levering, montage en onderhoud.

Eigenschappen combi geluidsisolerende deuren

U kunt bij ons uw deur compleet naar wens laten produceren. Bij onze geluidsisolerende deuren is het mogelijk om te produceren met verschillende eigenschappen. Het is voor ons mogelijk om deuren te leveren met een hoge geluidsisolatie, met brandwerendheid en inbraakwerendheid. Daarnaast zijn er ook verschillende vormen van toegangscontrole uitvoerbaar. Ook zijn de deuren anti-paniek bestendig. Al deze eigenschappen zijn getest en zijn goed en gecertificeerd uit de test gekomen.

Lopende projecten

Verder hebben wij ondertussen veel ervaring opgedaan. Op onze website kunt u eerdere projecten van onze klanten bekijken. Wij leveren voornamelijk deuren aan de business-to-business (zakelijke) klanten. Wij hebben geleverd in verschillende sectoren zoals: olie, gas, energie, industrie, bouw en de maritieme sector. De deuren zijn over het algemeen minder geschikt voor het privéleven van woonhuizen. Daarbij kunnen we u vertellen dat we in bepaalde categorieën te werk  gaan. Ons werk is daarbij te vinden in de volgende categorieën: kantoorgebouwen, cultuur en vrije tijd, wegenbouw, industriebouw, MFC, muziek en opname studio’s en nog veel meer. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

61 + = 62