FTTH – Een stabiele verbinding tot aan uw pand of woning!

Een stabiele, snelle en betrouwbare internetverbinding, wie wilt dat niet? Om dit mogelijk te maken zijn er tegenwoordig veel technieken om dit mee te realiseren. Een van deze technieken is FTTH. Met FTTH wordt de glasvezelverbinding tot aan uw woning of kantoor gerealiseerd. De achterliggende techniek is zeer uitgebreid. Diverse mogelijkheden kunnen de keus moeilijk maken. Met FTTH zit u altijd goed als u gebaat bent bij een krachtige, stabiele verbinding naar uw huis of kantoor.

FTTH, wat is dat?

De afkorting staat in het Engels voor ‘Fiber to the home’. Dit betekend, vrij vertaald, de glasvezel verbinding tot aan de woning. In veel gevallen is het laatste gedeelte van de verbinding een twisted-pair of coaxkabel, dit geldt voornamelijk voor DSL en kabelinternet. Met FTTH techniek is ook de verbinding binnenshuis gemaakt van een glasvezelkabel. Dit biedt veel mogelijkheden. Want, een glasvezelkabel kan veel hogere internetsnelheden faciliteren. Hierdoor haalt u het maximale uit uw internetabonnement.

Tegenwoordig zien we in Nederlandse wijken steeds meer glasvezelverbindingen aangelegd worden. Deze verbindingen kunnen ruim tien tot twintig keer snellere internetsnelheden faciliteren. Met abonnementen die tegenwoordig ook afgestemd zijn op deze snelheden, kan het al snel zijn dat u niet het maximale benut. Hiervoor kan FTTH toegepast worden. Daardoor kunt u in uw volledige woning de hoogst mogelijke internetsnelheden faciliteren.

Sneller en stabieler

Niet alleen uw internetverbinding wordt velen malen sneller. Uw internetverbinding voor de data communicatie is ook vele male stabieler. Dit biedt veel voordelen. Denk hierbij aan het gebruiken van streamingservices, gamen of cloudcomputing. Hiervoor zijn verschillende type van FTTH toe te passen. Niet elke oplossing biedt immers dezelfde mogelijkheden. Hierin staat voorop dat een volledige glasvezelverbinding het beste is. Lees verder op de website om meer te weten te komen over de verschillende technieken!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + = 8