Fiets leasen, een verstandige keus!

Nieuwe fietsen kosten ontzettend veel geld. Dat is jammer, want iedereen wil zo nu en dan weleens een nieuwe. Naast dat een fiets duur is in de aanschaf, ben je zelf verantwoordelijk voor onderhoud, schade en diefstal. Deze kosten kunnen enorm oplopen. Als je deze zorgen niet wil, is een fiets leasen een goed idee. Wil je zorgeloos kunnen fietsen en niet in een klap de hele fiets moeten afrekenen? Dan is een leasefiets echt iets voor jou!

Belangrijke voordelen van een fiets leasen

Als je weleens een auto hebt geleaset, ben je bekend met de voorwaarden van leasing. Deze lijken enorm op fietsleasing. Voor het leasen van je fiets betaal je een vast bedrag per maand. Dat bedrag omvat het gebruik van de fiets , onderhoud en verzekering tegen schade en diefstal. Is je fiets beschadigd op het station? Niet getreurd, je kan dit kosteloos laten repareren bij je lokale fietsenmaker. Deze geruststelling zal je hoogstwaarschijnlijk niet hebben als je een fiets koopt, dan ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten. Je bent in heel Europa verzekerd tegen schade, diefstal en pech. Dus ga lekker op stap met het geruste gevoel van een veilige rit! Mocht je onderweg een lekke band, kapotte ketting of andere calamiteit krijgen, kan je gewoon even bellen en krijg je de pechhulp. Je komt nooit voor verrassingen te staan omdat dit allemaal in je maandelijkse bedrag valt. Je kan dus echt geld besparen. Bedenk je wel of fietsleasing echt iets voor jou is.

Is fietslease wat voor mij?

Voor veel mensen is een fiets leasen een hele goede keuze. Dit is echter niet voor iedereen het geval. Als jij je fiets graag bezit, is leasen ongeschikt. Je moet je fiets namelijk inleveren aan het einde van je contract. Dat is natuurlijk niet zo als je de fiets koopt. Daarnaast is je maandbedrag hoger dan wanneer je een fiets op afbetaling koopt, omdat je bij leasing ook verzekerd bent en onderhoud krijgt. Maak je eigen keus en lees meer op een van de links in dit artikel!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

58 − 57 =