Feestlocatie Bodegraven – voor al uw feesten

Heeft u iets te vieren en zoekt u daarbij een feestlocatie Bodegraven en omgeving? Wij verzorgen de gezelligste feesten zoals een huwelijksjubileum, een huwelijksfeest, een verjaardagsfeest, een kraamfeest of bedrijfsfeest. Alles is bij ons mogelijk. Er gaat niets boven een gezellige avond samen in de vorm van een feestje. Wilt u dat wij naast de locatie ook nog hapjes en drankjes verzorgen tijdens uw feest? Dat kan, u kunt uit veel verschillende hapjes kiezen. U kunt op onze website de verschillende soorten hapjes bekijken. Ook is het mogelijk om zelfs te dineren tijdens een feest. De mogelijkheden lopen hierbij uiteen van diners tot buffetten.

Werkzaamheden feestlocatie Bodegraven

Maar wat doen wij voor en tijdens zo’n onvergetelijke dag? Wij treffen de voorbereidingen voor elk feest op feestlocatie Bodegraven. Wij staan te popelen om voorbereidingen te treffen voor uw feest. Hierbij doen wij van tevoren goed en praktisch onze inkopen zodat u niks tekort komt op het feest. Daarnaast verzorgen wij ook de aankleding en de decoraties op uw feest. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de statafels, stoelen, ballonnen, vlaggen, bloemen en nog veel meer. Tijdens het feest houden we in de gaten of alle gasten tevreden zijn en bieden we service aan indien nodig.

Andere activiteiten

Naast een feestlocatie Bodegraven, verzorgen wij ook meer verschillende activiteiten. Wij beschikken over een restaurant, verzorgen catering op locatie, organiseren zakelijke events, privé evenementen, recepties, verzorgen lunches en high tea en organiseren het buiten trouwen. Ondertussen hebben wij al meer dan 45 jaar ervaring en zijn wij een familiebedrijf en verrichten onze werkzaamheden met veel passie. Heeft u verder nog vragen over mogelijkheden of andere zaken? U kunt gerust contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij zijn telefonisch en via de mail bereikbaar. Natuurlijk kunt u ook gerust langskomen bij ons. Dan kunnen we gelijk even kennis maken op een geschikte tijd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 88 = 89