Expediteur in Rotterdam

Sinds 1934 zijn wij een onmisbare schakel in ieders logistieke keten. Met ruim 85 jaar ervaring in de transportwereld wisten wij als expediteur in Rotterdam goed in te spelen op de vraag naar de import en export van containers. We bieden veel verschillende diensten aan en zijn gespecialiseerd op het gebied van transport. Via 60 directe aanloophavens bedienen we ruim 700 bestemmingen wereldwijd. Ook is er een enorm stijgende vraag naar luchtvracht. Voor de één is zeevracht een juiste optie, omdat er geen haast bij zit en de ander wilt zijn/haar goederen zo snel mogelijk op locatie hebben en kiest voor luchtvracht.

Wij hebben jarenlange ervaring in het vervoeren van containers via lucht en zee. Waar het allemaal begon in het verzamelen van vracht voor New York, zijn we nu uitgegroeid tot een grote speler in de logistieke wereld. Inmiddels tellen wij 150 werknemers waarvan er sommige al 30 jaar in dienst zijn.

Diensten

Met de enorme vraag naar Groupage weten wij als geen ander hoe we dit moeten aanpakken. Ook diensten als FCL, opslag en distributie, trucking en douanezaken zijn voor ons dagelijkse kost geworden. We willen het zo gemakkelijk mogelijk voor u maken en regelen daarom alle douanezaken zelf, omdat wij door de jaren heen een goede band met de douane hebben opgebouwd. We zijn sinds 2010 AEO-gecertificeerd en zijn sinds de beginjaren al actief als douane-expediteur.

Service

We weten intussen wat onze klanten van ons verwachten en spelen hier goed op in waardoor onze klanten altijd tevreden zijn. Mochten er miscommunicaties of andere ongeregeldheden ontstaan nemen wij telefonisch contact met de klant op om te bespreken hoe we verder gaan.

Contact

Mochten er nog verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

83 − 79 =