Een snelvouwdeur voor efficiëntere transportatie

In veel industriële of transportbedrijven komen verplaatsingen voor. In tegenstelling tot een kantoor is alles en iedereen constant in beweging. Hierdoor kan er veel tijd verloren gaan tijdens het wachten voor een deur die eerst 3 meter omhoog getakeld moet worden. Een makkelijke oplossing om dit probleem mee op te lossen is een snelvouwdeur. Deze deuren geven je de mogelijkheid om een enorme deur in slechts enkele seconden volledig te openen waardoor een vrachtwagen of een heftruck er makkelijk doorheen kan rijden. Lees meer over onze vouwdeuren en ontdek welke voordelen ze aan jouw bedrijf bieden!

Vouwdeuren in de industrie

Veel industriële bedrijven hebben op meerdere plekken deuren geplaatste om de verschillende ruimtes een beetje te kunnen scheiden van elkaar. Dit vanwege het vele geluid wat er gemaakt kan worden en natuurlijk vanwege veiligheidsredenen. Met een deur tussen de ruimtes is er een betere brandbestendigheid en is er minder kans op gehoorschade bij andere werknemers. Het nadeel van al deze deuren is vaak dat werknemers die met heftrucks of andere voertuigen tussen de verschillende ruimtes rijden telkens moeten wachten tot dat deze deur open is. Met een snelvouwdeur is dit slechts een paar seconden en is het dus veel efficiënter en productiever om te werken.

Vouwdeuren in de transport

Tijdens het transporteren van goederen is er altijd een ontvangst en afleverpunt. Vaak moeten vrachtwagens ergens bij een roldeur de trailer openen zodat de lading er makkelijk in en uit kan. Dit kost echter wel erg veel tijd. Met onze snelle vouwdeur kunnen we deze wachttijd tot wel 3 keer minder lang maken. Waardoor u snel verder kunt met de volgende vrachtwagen en dus veel meer kunt vervoeren dan eerst mogelijk was. Bekijk voor meer informatie onze website en ontdek wat onze snelle deuren allemaal voor jouw bedrijf betekenen! De deuren komen uiteraard op maat.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

79 − = 71