Een parkeergarage inrichten met belijning.

Zoek je manieren om auto’s beter in en uit je parkeergarage te krijgen? Dan zijn er een aantal zaken die je kunnen helpen om het verkeer in en rond je garage te bevorderen. Denk aan nieuwe belijning, nieuwe matrixborden en nog een aantal andere zaken.

Belijning aanleggen
Een van de tips om het verkeer in je parkeergarage te verbeteren is door nieuwe belijning aan te leggen of de bestaande te vervangen. Belijning zorgt er niet alleen voor dat auto’s in één vak gaan staan, maar ook voor een goede doorstroming van de weg. Dit doordat automobilisten nu beter begrijpen waar ze naartoe moeten, en hoe de garage is ingedeeld. Zo kunnen ze sneller parkeren, weten ze de weg naar de uitgang en eventuele nooduitgangen. Ook is het makkelijk om aan te geven op welk niveau ze staan in de parkeergarage, en welk deel van de garage ze zich bevinden. Dit voorkomt dat mensen hun auto kwijt zijn en lang aan het zoeken zijn.

Belijning verbeteren
Ligt er al belijning in de garage maar is deze door de tijd heen gaan slijten? Dan kun je er ook voor kiezen om deze bij te laten werken. De oude belijning kan in zijn geheel overgespoten worden met 2 componenten verf. Deze verf heeft als eigenschap dat het niet tot nauwelijks wordt aangetast door olie of vethoudende middelen. Daarnaast neemt het weinig vuil op waardoor deze nieuwe belijning lang goed zichtbaar blijft. Ook zorgt de verbeterde belijning voor duidelijke oversteekpunten en looppaden zodat mensen veilig in de parkeergarage rond kunnen lopen.

Borden verbeteren
Wil je buiten je garage laten zien hoe de situatie erbinnen voor staat? Dan kun je ervoor kiezen om borden te plaatsen die tonen hoeveel parkeerplaatsen er nog binnen zijn. Zo voorkom je lange wachtrijen voor je parkeerplaats, en daarnaast zorg je ervoor dat er binnen een stuk minder ophopingen van auto’s zijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

35 − 25 =