Een overheerlijk groepsdiner met alle keuze van de wereld

Genieten van een heerlijke maaltijd met een lekker speciaal biertje uit België onder het gezelschap van het hele gezin of de hele vriendengroep. Het is misschien iets wat onwerkelijk lijkt na een jaar van sociale afstand en allerlei maatregelen die hebben voorkomen dat dit mogelijk was. Toch is alles zo langzamerhand weer mogelijk. Veel van de maatregelen worden versoepeld en bedrijven zoals de horeca mogen hun deuren weer openen. Omdat te vieren is er natuurlijk niets leukers dan een groot groepsdiner met het hele gezin of met de vriendengroep. Proef alle soorten bieren die wij hebben of bekijk de uitgebreide wijnkaart terwijl je kunt genieten van een heerlijk klaargemaakte maaltijd.

De meest uitgebreide bierkaart

Een biercafé moet natuurlijk voorzien zijn van een uitgebreide bierkaart. Dat is een van de specialiteiten die zelfs in de naam terugkomt. En dat is niet voor niets. Met een gigantisch aanbod aan speciaal bieren uit Nederland, Duitsland en België is er een gigantisch aanbod aan bieren die uw waarschijnlijk nog nooit heeft geproefd. Het is dan ook een echte aanrader om met een groep vrienden of familie een dagje langs te komen voor een kleine bierproeverij. Dit kan op kleine schaal van vijf tot zes biertjes of op grotere schaal van 10 tot 20 biertjes. Dit kan vervolgens apart gedaan worden of tijdens een groepsdiner. De keuze is geheel aan u.

Deze zomer zijn de deuren weer geopend!

Iedereen weet dat de horeca een hele lange tijd de deuren gesloten heeft moeten houden. En het was zeker niet makkelijk maar we mogen de deuren weer openen. Waar we eerst onze gasten op het terras mochten ontvangen mogen we nu ook binnen onze gasten voorzien van een heerlijke maaltijd. Voor het reserveren van een plek is het wel aan te raden om altijd de nieuwsberichten in de gaten te houden over mogelijke maatregelen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

61 − 60 =