Koffiebar huren

Een koffiebar huren op jouw evenement: 3 voorbeelden

Wat voor evenement je ook organiseert, je wilt hoe dan ook een onvergetelijke indruk achter laten. Naast dat je evenement staat als een huis, wil je ook dat je bezoekers kunnen genieten van een goede catering. Maar wat voeg je toe aan het aanbod? Een koffiebar huren kan een goede toevoeging zijn. We geven 3 leuke voorbeelden van manieren waarmee je hierop kan inspelen. Want every good day starts with good coffee, right?

Een koffiebar huren op een beurs

Wanneer je zelf een beurs organiseert, of met je bedrijf op een beurs staat, kan je de aandacht trekken met een leuke koffiebar. Wat jouw product of dienst ook is, mensen drinken graag koffie en zullen langs jouw stand komen. Je hoeft dit natuurlijk niet alleen te doen. Om de kosten te drukken, kan je samen met je collega’s en/of concurrenten de koffiebar huren. Zo zorg je niet alleen voor meer contact met de klant, maar ook met je concurrenten. Win-win!

Een koffiebar huren op een festival

Nederland is een echt festivalland. Met jaarlijks meer dan 1000 festivals is er genoeg te beleven. In de beleving van een festival speelt catering een grote rol. Het eerste waaraan vaak wordt gedacht, zijn dingen die iedereen afneemt: friet, snacks, drankjes soms een aantal gezondere versnaperingen. Maar juist dat unieke koffiehoekje met die leuke barista kan jouw evenement net de finishing touch geven. Daarnaast duren festivals vaak de hele dag. Een lekker kopje koffie is dan zeker geen overbodige luxe. Een koffiebar huren is dus zeker iets om in overweging te nemen!

Een koffiebar voor de deur op drukke dagen

Een evenement hoeft niet alleen voor speciale gelegenheden te zijn. Heb je een drukke dag op kantoor, met veel klantbezoeken? Dit kan al een aanleiding zijn om een koffiebar te huren. Zo geef je de klant een speciaal gevoel en zorg je ook voor een bezoek dat ze niet snel vergeten. Ook voor je eigen werknemers kan het natuurlijk een leuk extraatje zijn. Het is dus niet nodig om alleen een koffiebar te huren wanneer je een evenement organiseert. Een evenement kan natuurlijk al een evenement zijn, zolang je het zelf het zo noemt.

Maak het zo bijzonder als je zelf wilt

Wanneer je er eenmaal voor hebt gekozen om een koffiebar te huren, kun je het zo bijzonder maken als je zelf wilt. Ga je voor simpel en schenk je iedere bezoeker filterkoffie? Of ga je voor een extra service en laat je een gediplomeerde barista de koffie schenken? Wat het doel ook is, er is voor elk doel een juiste huuroplossing te vinden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

44 + = 54