Een emmer, altijd handig!

Een emmer, een super simpel product, maar het komt stiekem toch heel erg vaak van pas! Heb je wat inspiratie nodig over wat je allemaal kunt met een emmer? Dan lees je natuurlijk deze blog verder en bestel je ook snel wat leuke gekleurde emmers!

Schoonmaakhulp van je gekleurde emmer

Misschien heb je het wel ooit cadeau gekregen, of cadeau gedaan. Een emmer vol met schoonmaakspullen. Stiekem toch best handig hoor. Je hebt al je spullen op een plek, en de emmer is natuurlijk ideaal om een sopje in te maken. Zo kun je lekker aan de slag gaan en houd je je huis schoon!

Werken in de tuin

Een tuin moet je natuurlijk regelmatig aandacht aan besteden. Door een beetje onderhoud houd je je tuin netjes. Af en toe de bezem erdoorheen, de blaadjes en takken opruimen en wat snoeiwerk. Al dat tuinafval kun je natuurlijk opvegen en naar de prullenbak brengen. Maar met een emmertje loop je weer wat minder vaak op en neer! Of je schept er wat potgrond in voor het planten van nieuwe bloemetjes. Of simpelweg als opslag van je tuinmaterialen. Genoeg functies voor een extra emmer naast je schoonmaakemmer.

Buitenspelen natuurlijk!

Met lekker weer gaan de kinderen natuurlijk lekker buitenspelen. En met heel warm weer, dan spelen ze graag met water. Dan komen de emmers al gauw uit de kast! Lekker makkelijk om de waterpistolen te vullen en het zwembad te vullen. Of in de zandbak, dan kan er ook heerlijk gekliederd worden met zand en water in de emmer.

Drankkoeler

Nog een super praktische tip: Gebruik je emmer als koeler voor drank. Doe je favoriete flessen drank in een emmer, gooi er wat water en flink wat ijsklonten bij en je bent klaar voor een hete zomerdag. Liever een lekkere cocktail? Maak deze klaar in een schone emmer er gooi er nog wat ijsklonten bij. Een paar grote rietjes erin en je hebt een feestelijke emmer!