Een elektrische fiets leasen | klaar voor de toekomst

Elektrische fietsen zijn een groot onderdeel van ons leven aan het worden en dat zal in de toekomst niet veel anders zijn. Maar toch is een elektrische fiets voor veel mensen een enorme kostenpost. De aanschaf is al erg duur en de bijkomende kosten voor onderhoud en eventuele schade of diefstal zorgen er voor dat veel mensen nog even wachten met het kopen van een nieuwe fiets. Maar voor al deze problemen is er een hele simpele oplossing. Namelijk een elektrische fiets leasen.

Wat houd een fiets leasen precies in?

Leasen is eigenlijk een soort huren. Je betaald een vast bedrag per maand en vervolgens mag je gebruik maken van een fiets. Omdat je de fiets huurt is de fiets dus niet echt van jou. Nu denk je misschien dat dat niet erg fijn is. Maar het biedt juist erg veel voordelen voor u als consument. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet te betalen voor schade en eventuele defecten. Dat zit allemaal inbegrepen in het leasecontract. Daarbij profiteert u ook nog van pechhulp door heel Europa en krijgt u er een verzekering bij tegen schade en diefstal, zonder eigen risico. Allemaal voordelen dus. En dat alleen al omdat u niet verantwoordelijk bent voor de fiets.

Wanneer is leasen de juiste keuze?

Een elektrische fiets leasen is voor veel mensen een ideaal alternatief voor het kopen van een eigen fiets. Maar natuurlijk niet voor iedereen. Om erachter te komen of lease iets voor u is moet u nadenken over een aantal dingen. Heeft u op dit moment de middelen om een eigen fiets te kopen? Bent u in staat om de bijkomende kosten zelf te betalen of wilt u zonder zorgen fietsen? En tot slot wilt u een fiets die na een aantal jaren niets meer waard is of wilt u een fiets die gratis goed onderhouden wordt waardoor het altijd een feest is om te rijden, maar die u dan niet kunt verkopen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 4 = 1