De makelaar in Nijkerk ondersteund u bij iedere verkoop

Bent u erover na aan het denken om uw woning te verkopen of een woning te kopen? Of wellicht te huren of te verhuren? Dan bent u bij de makelaar in Nijkerk op het beste adres.. Door onze jarenlange ervaring en het bieden van goede service hebben we vele klanten al kunnen helpen in allerlei situaties. Van koop tot verkoop, van huur tot verhuur. We kunnen u overal de zorgen en het werk uit handen geven. Zodat u zich kunt focussen op de belangrijke zaken.

Heldere aanpak en communicatie

We hechten veel waarde aan een heldere communicatie en een heldere aanpak. Als u vragen heeft zal de makelaar in Nijkerk u altijd te woord staan en advies geven in vervolgstappen omtrent de eventuele verkoop of aankoop.

Verschillende stappen.

Voor een heldere aanpak is het allereerst belangrijk om uw wensen en behoeften op de juiste manier in kaart te brengen. Dit doen we door met u een soort opstartgesprek in te plannen waar we u verschillende vragen stellen om erachter te komen wat uw wensen zijn. Daarna bedenkt u samen met de makelaar in Nijkerk een plan voor uw woning en wordt er een gratis waardebepaling gedaan van de desbetreffende woning.

Een tweede stap die heel belangrijk is en volgt uit de eerste afspraak met de makelaar is het maken van een marketingplan gericht op uw woning. Door de kennis van onze makelaars is het mogelijk om uw woning op het juiste moment te verwelkomen op de vastgoedmarkt in Nijkerk. Zo weet u de meeste mensen te trekken naar uw woning.

Nadat de woning succesvol is verwelkomd op de markt is het een kwestie van wachten. Geïnteresseerd in uw woning zullen uw woning willen bezichtigen en zullen daarvoor afspraken maken met de makelaar en u samen. Alles wordt vooraf met u doorgesproken. Wilt u veel mensen in één keer trekken als u ziet dat er veel interesse is? Dan zal de makelaar in Nijkerk een open dag voor uw huis organiseren.

De laatste stap is de uiteindelijke afhandeling en overdracht wanneer er een goed bod is uitgebracht door één van de geïnteresseerde. De makelaar onderhandeld nog over het bod en als we tot een goed bod gekomen zijn vindt de afhandeling van de verkoop plaats

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 2