De lekkerste restaurant in Reeuwijk

Op zoek naar een restaurant waar je lekker kan eten, een gezellige sfeer hangt en waar het personeel altijd vriendelijk is. Dan moet je langs komen bij restaurant Reeuwijk. Bij ons kan je genieten van verschillende smaken uit onze internationale keuken. Je kunt bij ons terecht in een grote of kleine groep voor het diner . We hebben twee onderscheidende concepten die ieder weer een speciale smaak naar boven brengen. Benieuwd wat we precies voor je klaar kunnen maken in de keuken? Lees dat snel verder of ga direct naar onze site om alle info te vinden.

Taste gerechten

Één van onze speciale concepten zijn de taste gerechten. De naam zegt het eigenlijk al maar kan wel enige toelichting gebruiken. Taste gerechten zijn gerechten die in kleine hoeveelheden worden geserveerd. Het doel van de taste gerechten is dat je zoveel mogelijke smaken kan proberen en omdat de hoeveelheden wat kleiner zijn is er genoeg ruimte om de andere smaken ook te proberen. De taste gerechten zijn in Italiaanse, Aziatische, Spaanse en meer stijlen te serveren. Liever toch wat grotere porties of ben je een moeilijke eter en wil je eet je niet wat de boer niet kent dan kan je voor ons tweede concept kiezen.

Share gerechten

Dit is het tweede concept dat is bedacht. In tegenstelling tot de taste gerechten krijg je hier wel een hele grote hoeveelheid. Dit is bijvoorbeeld leuk wanneer je met een hele grote groep bent. Op deze manier kan iedereen wat van het bord scheppen en zelf uitvinden wat hij of zijn wel of niet lekker vindt. Ben je niet zo enthousiast over deze twee concepten dan hebben we ook nog gewoon een 4 gangen diner waar je zelf kan kiezen wat je wil hebben. Restaurant Reeuwijk verzorgt alles tot in de puntjes en hoopt dat je lekker een keer bij ons komt eten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + = 15