De geweldige mogelijkheden van LCL transport

Er zijn veel verschillende manieren van transporteren. Zo zijn er veel bedrijven die in groten getale hun producten laten verschepen. Maar ook zijn er veel bedrijven die liever voor de weg kiezen met veel verschillende vrachtwagens die door heel Europa te vinden zijn. En voor de bedrijven die hun producten heel snel willen en moeten transporteren is er natuurlijk de luchtvracht. Maar dit is vooral voor de grotere bedrijven in de wereld. Wij hebben ook kleinere bedrijven een kans geven om zichzelf uit te kunnen laten groeien tot een internationaal bedrijf. Gebruik dan de mogelijkheden met LCL transport.

Ideaal voor starters

Wanneer jij een startup hebt en je merkt dat er een grote behoefte is aan jouw producten in bijvoorbeeld China. Dan is het wel eens handig om jouw product dan ook daadwerkelijk naar China te vervoeren. Voor kleine bedrijven kan het erg veel geld zijn waar een flink risico aan zit. Voor deze bedrijven is LCL transport bedacht. We combineren jouw vracht met een andere vracht in een container waardoor de kosten verdeeld kunnen worden. Zo hoef je dus niet een hele container te betalen.

De mogelijkheden met groupage

Een andere naam voor het samenvoegen van verschillende opdrachten is groupage. Wanneer wij deze vorm van transport toepassen kunnen wij wekelijks wel meer dan 700 bestemmingen bereiken. Zo kun je een zeer klein product voor lage kosten laten verschepen. Wat je vaak hoort is dat verschepen alleen voordelig is met enorme hoeveelheden. Maar dat is niet meer zo. Met LCL betaal je puur en alleen voor de ruimte die jij nodig hebt. En om die reden is er veel mogelijk wanneer wij deze manier van transporteren gebruiken. Zo kunnen wij voor een klein bedrag een product helemaal aan de andere kant van de wereld krijgen. Wanneer dit bijvoorbeeld met een vliegtuig gedaan zou worden zou je hier veel meer geld voor kwijt zijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 71 = 78