Class inspection onder zeevaartvoertuigen

In de zeevaart zijn strenge regels verbonden aan de onderhoud van het schip. Zo zijn er vele eisen waaraan een schip moet voldoen wil hij groen licht krijgen om te mogen varen. Een class inspection is niks anders dan formaliteit die uitgevoerd moet worden. Tijdens deze inspectie wordt er gekeken naar de huidige toestand van het schip om ervoor te zorgen dat alles in orde is. De inspectie wordt altijd door 2 inspecteurs gecontroleerd zodat er niets over het hoofd wordt gezien. Ben jij op zoek naar een bedrijf dat jouw schip kan keuren en inspecteren? Dan zit je bij ons goed. Lees het artikel hieronder verder of ga naar onze website.

Hoe gaat het te werk?

Ten eerste dien je je schip bij ons online aan te melden. Dan zullen wij contact met je opzoeken over de dokking en welke tijd er het beste uitkomt. Dan is het aan jou om het schip  op de afgesproken tijd op locatie te hebben. Wanneer het schip is aangemeerd kunnen onze inspecteurs aan het werk. Zij zullen met behulp van een duikpak, de onderkant van het schip  controleren. Dit duurt ongeveer 2 tot 3 uur en na de inspectie krijg je direct de resultaten.

De service

Er is 1 heel belangrijk onderdeel en dat is service. Wij vinden dit enorm belangrijk en willen onze klanten daarom ook zo goed mogelijk assisteren tijdens de inspectie van hun schip. Er is bijvoorbeeld een mogelijkheid om te wachten bij ons op kantoor of wij geven een belletje wanneer het schip geïnspecteerd is. Hoe dan ook, jij hebt er voorlopig even geen omkijken meer naar. Dus ben jij geïnteresseerd geraakt in de diensten die wij aanbieden, met in het bijzonder de class inspection? Maak dan snel een afspraak via onze website of neem telefonisch contact op.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 3 = 4