Catering Bodegraven – voor al uw feesten

Wij verzorgen de catering Bodegraven en omstreken graag bij uw thuis of op locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest of verjaardag. Wij kunnen u voorzien van schalen hapjes tot salades, complete buffetten en overwerkmaaltijden. Daarnaast bieden wij ook nog de complete verzorging aan van een door u georganiseerd evenement. Dat kan catering zijn, de bediening regelen en de aankleding van het evenement zijn. Wij hebben alles in huis om uw evenement onvergetelijk te maken!

Mogelijkheden catering Bodegraven

Wat hebben wij in huis voor een catering Bodegraven? U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden: borrelgarnituren, salades, buffetten, lunches, high tea en catering op maat. Geeft u een feestje en wilt u graag uw gasten verwennen met een warm of koud tussendoortje? Dan raden wij onze borrelgarnituren aan! Voor een feestje, BBQ of hapje bij de borrel, serveren wij ook overheerlijke huisgemaakte salades. Ook bieden wij verschillende soorten buffetten in diverse prijsklassen. De thema’s kunt u vinden op onze websites. De buffetten zijn erg geliefd tijdens een verjaardag, jubileum of reünie. Voor een vergadering op kantoor zijn de luxe lunches geliefd, maar dat kan natuurlijk ook gewoon voor een verjaardag of bruiloft. Daarnaast bieden we een high tea aan voor het gezellige samenzijn met vriendinnen of de familie. Hierbij kunt u kiezen uit thee of koffie. Als laatste, heeft u de mogelijkheid om een catering op maat aan te vragen. Hiervoor kunt u kiezen om uw evenement uniek te maken of als u nog niet precies weet hoe het evenement gaat worden.

Catering bestellen

Via onze website kunt u de catering alvast bestellen en kiezen uit onze producten. Bij de bestelling kunt u verschillende gegevens al invullen om uw wensen alvast bekend te maken. Ook kunt u dit telefonisch met ons overleggen en vastleggen. Voor een catering Bodegraven en omstreken, bent u bij ons aan het juiste adres.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 4 = 8