Camera in de supermarkt

Helaas nemen de aantal diefstallen in supermarkten met hoog tempo op. Om de veiligheid van klanten en personeel te waarborgen kiezen supermarkten zoals de Jumbo en de Plus om een camera in de supermarkt op te hangen om de winkeliers een veilig gevoel te geven. Met onze 20 jaar ervaring weten wij wat onze klanten van ons verwachten en weten hier goed op in te spelen. Mochten er miscommunicaties of ongeregeldheden zijn, vinden wij het belangrijk om goed contact met de klant te houden, zodat zij ook weten waar ze aan toe zijn. Omdat wij onze producten rechtstreeks vanuit onze leverancier naar de klant sturen, besparen we veel geld en zorgen we er voor dat wij altijd 10% goedkoper zijn dan de rest.

Termijnbetalingen

Iedereen die klant van ons is heeft het recht om in termijnen te betalen. Wij regelen alles 1 op 1 met de klant, er komen dus geen derde partijen zoals banken of kredietverstrekkers bij kijken. Omdat wij geen bank van lening zijn beperken wij de termijnen tot in totaal 12 maanden. Hierna is het systeem automatisch eigendom van de klant.

B.A.S

Bedrijven die een camera in de supermarkt willen, kiezen voor optimaal gemak en de nieuwste apparatuur voor Camerabewaking als service (B.A.S). Er wordt een camerasysteem geïnstalleerd  welke altijd in top kwaliteit gehouden wordt door ons. De klant betaald iedere maand een bedrag voor het gebruiken van dit systeem en wordt geen eigendom van de klant.

Bescherming van de klanten

Wanneer de klant zijn betalingsplicht niet meer na komt behouden wij ons het recht om het systeem na 2 maanden van ontbinding van het contract te verwijderen. Dit ter bescherming van onze enthousiaste klanten. De reeds betaalde termijnen zullen worden aangemerkt als huur zodat wij lastige incassoprocedures voorkomen.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen helpen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 8 = 2