Buiten trouwen – midden in een prachtige natuur

Wilt u ook buiten trouwen? Dat is de droom van velen bruidsparen. Het is natuurlijk prachtig om uw bruiloft midden in de natuur te kunnen houden. Als dit ook uw droom is, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen het trouwen buiten. Maar hoe moet u dit precies zien? Wij beschikken over een mooi, prachtig en groen land. Als u om zich heen kijkt, ziet u overal weilanden. Alles zal dan in teken staan van het bruidspaar. De ceremonie, lunch en receptie kunnen allemaal buiten worden gehouden, indien dat uw wens is. Daarnaast lichten wij graag onze arrangementen aan u toe.

Arrangementen buiten trouwen

Wij hebben twee verschillende arrangementen opgesteld voor het buiten trouwen. Allereerst, luidt het arrangement: ‘’Wedding basic’’. Hierbij zit de basis aankleding van de huwelijksceremonie inbegrepen met white wedding chairs en een stretchoverkapping. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze geluidsinstallatie, de microfoon (ook voor de ambtenaar) en het landgoed. Ook zit de er ceremoniebegeleiding bij inbegrepen. Als tweede, luidt het arrangement: ‘’Wedding Premium’’. Hierbij zijn alle punten van het basic arrangement aanwezig. U krijgt bij premium wat meer aankleding. Daarbij voorzien wij ook nog de stoelen van mooie decoratie. Ook kunt u lopen over een witte loper dat in het middenpad wordt geplaatst.

Extra

Ook kunt u nog verschillende extra’s bij het buiten trouwen boeken. Denk hierbij aan het plaatsen van verse bloemen of een gepersonaliseerde loper. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons eigen decoratie mee te nemen en de plek ermee te versieren. Graag horen we dat van tevoren zodat we daar een goede en strakke planning van kunnen maken. We willen dat de bruiloft natuurlijk vlekkeloos verloopt. Mocht het ineens slecht weer worden op jullie bruiloft valt daar bij ons altijd wat op te verzinnen. U kunt dan ook gebruik maken van onze (binnen) feestlocatie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

35 − = 28