Brommer rijbewijs

Mijn vader heeft vaak van die verhalen over zijn jeugd waarin hij en zijn vrienden de gekste dingen meemaakten. Vaak was dit in combinatie met de brommers die zij hadden. Allen hadden eigenlijk wel een brommer rijbewijs en gingen vaak met zijn alle toeren door het land. Soms hadden ze zelfs weekendjes gepland waarin zij gingen toeren en kamperen. Ze namen dan zelf een tent mee en andere benodigdheden. Ze gingen vaak ook naar een racebaan, waar zij konden racen met elkaar. Of dit nu een geasfalteerde weg was of een crossbaan. Voor elke ondergrond hadden zij wel een brommer waarmee ze overweg konden.

De verhalen
Wanneer mijn vader dan ook een van zijn verhalen zat te vertellen, kreeg ik steeds meer zin om te gaan beginnen voor mijn brommer rijbewijs. Ik heb een aantal vrienden die al een eigen brommer hebben en samen kunnen wij ook mooie avonturen beleven. Ik weet nog goed toen mijn vader vertelde over een domme actie die hij had gedaan met zijn brommer. Vroeger was de winter nog echt een winter en kon je vaak ook met een fiets of iets dergelijks over een sloot heengaan, zonder erdoorheen te zakken. Mijn vader probeerde toen met zijn brommer over het ijs te rijden, zoals je al begrijpt ging dit niet en zakte hij erdoorheen. Vervolgens moesten ze met man en kracht de brommer uit het slootje trekken.

Welke rijschool is geschikt?
Ik heb ondertussen een aantal rijscholen waar ik eventueel terecht kan voor het behalen van mijn brommer rijbewijs. Nu moet ik alleen nog een keuze gaan maken naar welke rijschool ik wil. Er zijn ook zoveel aanbieders hiervoor. Ik heb al een aantal recensies gelezen over de verschillende scholen en hierdoor een goed beeld gekregen. Als eerst moet ik alleen mijn theorie behalen, zodat ik niet daarop hoef te wachten wanneer ik klaar ben voor het praktijk examen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 3