Bowlen Utrecht – Kom jij Magic Bowlen?

Heb jij ook weer zin om te komen bowlen als de coronamaatregelen dat weer toestaan? Wij in ieder geval wel! De meeste mensen hebben al een lange tijd geen leuke activiteiten kunnen ondernemen wegens een strenge maatregelen. Heb jij al in gedachte welke leuke activiteiten je met vrienden, familie, het gezin of de geliefde gaat doen? Kom gezellig bij ons bowlen Utrecht. Iedereen kent het bowlen wel als één van de leukste uitjes. Dat ene bedrijfsuitje, of het vrijgezellenfeestje, de verjaardag van een familielid of een avondje uit met vrienden! Wij beschikken over 12 bowlingbanen die ook zijn uitgerust met eventuele bumpersystemen. Hierdoor kunnen de kinderen ook altijd genieten van een avondje bowlen.

Bowlen Utrecht opties

Bowlen Utrecht | Naast het normale bowlen, wat je waarschijnlijk bent gewend van verschillende bowlingbanen, bieden wij een hele speciale bowlingbaan aan! Bij ons kan je namelijk disco bowlen met een spetterende licht- en geluidshow. Wij noemen het ook wel Magic bowlen. Tijdens dit Magic bowlen proberen wij het bowlen voor jou en je groepje extra feestelijk te maken. Geniet hierbij van lasers, beamers, flatscreens, rook, partylampen en super goede muziek! Heb je zin om te bowlen met een groepje vrienden en heb jij liever in plaats van deze disco, liever bier en bitterballen? Dan kan je ons Biertje Balletje Bowlen arrangement overwegen. Tijdens dit arrangement kom je gezellig bowlen voor een all-in prijs onder het genot van een goed hapje en drankje en met een bowlingbaan natuurlijk.

Informatie reserveren

Wij hopen dat jij ook weer komt, als het weer mag. Wil je alvast reserveren voor een onvergetelijke avond? Dat kan ook via onze website. Hierbij kun je gemakkelijk online alvast je reservering voor jou en je groepje plaatsen. Ben je benieuwd naar onze andere activiteiten naast bowlen Utrecht? Bekijk dan snel onze website voor glow 3D golf, een escape room en nog veel meer!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 11 = 17