Bowlen in Utrecht, bij wie moet je zijn

Met ruim 15 bowlingbanen kan je bijna altijd bij ons terecht wanneer je graag wilt bowlen in Utrecht. Utrecht is de stad die al goed te bereiken is, maar daarnaast zijn wij ook gemakkelijk te bereiken binnen deze stad. Wij zitten namelijk gevestigd langs de snelweg, dus iedereen kan ons goed bereiken. Je hoeft niet heel de stad te doorkruisen om bij onze vestiging te komen. Van de 16 banen die wij hebben, zijn hier 12 normale banen. Dit betekent dat zij geen speciaal thema hebben en dus gewoon voor jong en oud prima banen zijn. De overige 4 banen die wij hebben, zijn helemaal omgetoverd door middel van een jungle thema. Dit is natuurlijk geweldig voor kinderpartijtjes of voor een gezinsuitje met jonge kinderen.

Dineren of een hapje
Bowlen in Utrecht kan natuurlijk niet zonder een hapje eten. Zo kan je tijdens het bowlen natuurlijk een hapje bestellen, zoals een bittergarnituur of een van onze andere kleinere hapjes. Maar daarnaast kan je natuurlijk ook bij ons dineren tegen ene leuke prijs. Zo hebben wij verschillende arrangementen die te combineren zijn met het bowlen. Maar dat is niet het enige wat wij kunnen combineren. Je kan er ook voor kiezen om het bowlen te combineren met de escape room die wij hebben. Ook dit kan erg leuk zijn als activiteit, omdat je hiermee ook nog meer teambuilding hebt dan met enkel het bowlen.

Wat wij te bieden hebben tijdens het bowlen in Utrecht
Niet alleen hebben wij een breed aanbod van activiteiten, ook van het bowlen zelf hebben wij een verschillend aanbod. Zo hebben we het disco bowlen, wat ook echt disco bowlen is en dus bedoeld voor de jongeren van een jaar of 15/16. Maar je kan ook met het hele gezin komen bowlen en genieten van een van onze arrangementen. Benieuwd wat precies die arrangementen zijn? Bezoek onze website en kom erachter!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 − = 10