Bonbondozen in alle soorten en maten

Chocola is voor veel mensen echt een genot. Onder de chocola vallen veel verschillende soorten, waaronder bonbons. Veel bedrijven verpakken de bonbons in bonbondozen. Dit zorgt ervoor dat de chocolaatjes netjes en heel blijven. Bonbons zijn vaak ook erg prijzig waardoor het goed verpakken hiervan erg belangrijk is. In eerste instantie was het de bedoeling van de verpakking om zo stevig mogelijk te zijn. Nu is het ook een kunst om de bonbondozen te verfraaien zodat de inhoud net zo lekker is als dat de buitenkant eruit ziet. Voor harde chocolaatjes is het niet van belang om een stevige verpakking te hebben, deze blijven toch wel heel. 

Het is mogelijk om de bonbondozen met eigen inbreng te versieren. Vele bedrijven kunnen een eigen ontwerp op de dozen laten terugkomen. Dit geeft een extra persoonlijke sfeer aan de smaakbeleving van de bonbons. Voor een kleine patisserie is het mogelijk om een kleine oplage te bestellen. Ook voor grote organisaties zijn deze dozen te bestellen. Niet alleen bedrijven komen in aanmerking voor de doosjes. Particulier is het ook heel leuk om een persoonlijke boodschap op een chocolade doosje te plaatsen. Hierdoor worden de mogelijkheden voor cadeaus ook groter. Bonbons worden namelijk vaak als cadeau gegeven en wat is er dan nog leuker dan een persoonlijk ontworpen bonbondoosje.

Hoeveel kosten bonbondozen?

Omdat niet ieder doosje hetzelfde is, zijn de prijzen nogal verschillend. Er zijn namelijk bonbondozen waar maar 1 bonbon in kan en dozen waar er wel 20 in kunnen. Een doosje met 1 bonbon erin klinkt stom, maar het kan heel leuk zijn in bepaalde instanties. In een restaurant kan het leuk zijn om de bonbon bij de koffie te serveren in zo’n klein doosje. Of bijvoorbeeld thuis na een kerstdiner. De prijs van een enkele bonbondoos is 7 euro voor 25 stuks.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

50 − = 47