BIGLI sieraden: het onderscheidende sieradenmerk

Het is natuurlijk altijd leuk om sieraden te kopen. Sieraden kan je altijd ontzettend gaaf met elkaar combineren. Meestal passen de meeste sieraden ook altijd bij elke outfit. Maar wij kennen niet zomaar een sieradenmerk. Wij kennen één van de prachtigste sieradenmerken genaamd Bigli. Dit sieradenmerk is een bekend merk onder de collectie voor vrouwen. Het is opgericht door de Belgische Thierry en Laurence Spitaels. Zij hebben dit sieradenmerk ontwikkeld. Maar wat maakt dit sieradenmerk nou zo speciaal? Dit sieradenmerk verwerkt natuurlijke edelstenen met zeldzame kleuren in sieraden gecombineerd met 18 karaat (geel of rosé) goud.

Bigli assortiment

Wij bieden een ruime collectie aan van het sieradenmerk Bigli. In ons assortiment vindt u diverse producten zoals: ringen, oorbellen, armbanden en hangers. Deze producten zijn verkrijgbaar in het materiaal geel goud en rosé goud. Deze collectie is bekend geworden door de natuurlijke edelstenen die in de producten zijn verwerkt. Ook hebben deze edelstenen prachtige kleuren die zelden worden gezien in de sieraden. Hierbij vindt u de zeldzame kleuren zoals: eclectic blue, artic ocean, milky quartz pure white, travel trough amazon en nog veel meer. In ons assortiment onderscheiden we de volgende collecties van dit prachtige merk: Mini Leaves, Mini Sweety, Nicki en Mini Chloé.

Juwelier

Bent u al benieuwd geworden naar dit sieradenmerk Bigli? Neem dan snel een kijkje op onze website. Op onze website kunt u het gehele assortiment bekijken die wij beschikbaar stellen. Wil jij ook onderscheidend zijn met het dragen van sieraden? Dan is dit merk echt iets voor u. Alle sieraden kunt u ook online bij ons bestellen. Wanneer u voor 16:00 uur besteld, heeft u de sieraden de volgende dag in huis. Daarnaast zijn wij een betrouwbare juwelier die goed staat aangeschreven bij haar klanten. Wij staan namelijk op nummer 1 bij de Trustpilot-reviews in de categorieën sieraden en horloges.

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

88 − 87 =