Betrouwbaar en anoniem testen – geslachtsziekte

Per jaar raken zo ongeveer 110.000 Nederlanders besmet met een geslachtsziekte. Deze ziekte wordt ook wel een soa genoemd. Het is een zeer besmettelijke ziekte die wordt veroorzaakt door virussen en bacteriƫn. Het is niet gek als je deze ziekte krijgt wanneer je zelf seksueel actief bent. Hierdoor draag je de ziekte over bij seksuele handelingen waarbij contact is met de slijmvliezen van de mond, penis, vagina en anus. Maar hoe voorkom je nou dat je deze ziekte over kan dragen? De overdracht van deze ziekte kan voorkomen worden door het gebruiken van beflapjes en condooms. Maar toch kan het zijn dat je wat overdraagt. Hierbij kan je direct klachten krijgen of de klachten kunnen later pas komen. Het kan dus zijn dat je dan lang met de ziekte rondloopt en het alsnog over kan dragen.

Nadelen testen geslachtsziekte

Helaas is het vaak te duur om jezelf te laten testen. Daarnaast vinden veel mensen het erg ongemakkelijk om zich op een soa te laten testen. Iedereen kent wel dat ongemakkelijke bezoekje aan de huisarts of de GGD. Om er zeker van te kunnen zijn dat je geen drager bent van deze geslachtsziekte, moet je jezelf testen. Het kan namelijk ernstige gevolgen hebben als je te lang doorloopt met de ziekte. Hierdoor kan het zijn dat je ontstekingen in het lichaam krijgt of dat je zelfs onvruchtbaar wordt.

Anoniem en betrouwbaar

Wij vonden dat hiervoor een oplossing moest komen. Wij hebben een test ontwikkeld voor deze geslachtsziekte die jij gemakkelijk thuis kan uitvoeren. Onze testen zijn net zo betrouwbaar als deze van de huisarts. Daarnaast zijn ze ook goedkoper omdat je bij ons niet betaald voor een consult. Je kunt bij ons dus elke keer een test aanschaffen wanneer je daar behoefte aan hebt. Onze testen zijn online te bestellen via onze website.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

59 + = 69