Barista cursus volgen om een koffie expert te worden

Om een goed kopje te zetten heb je verschillende competenties nodig, om deze technieken onder de knie te krijgen kan je een barista cursus volgen. Veel mensen worden blij van een lekker bakje koffie en is daarom ook een veel gedronken drank. Bij Dutch Coffee Academy leer je om een lekker bakje koffie te zetten voor jouw gasten. Door de cursussen bij Dutch Coffee Academy is het mogelijk om een echte barista te worden. Je leert namelijk de technieken van een professionele barista met veel kennis en ervaring en word je opgeleid tot een echte barista in één dag. Als je de cursus hebt gevolgd krijg je ook een officieel certificaat die je bijvoorbeeld kan laten zien als je in de horeca wil gaan werken. Door het certificaat laat je zien dat je de competenties hebt om een lekker bakje koffie te zetten.

Barista cursus voor uw personeel

Voor horecaeigenaren is het aan te raden om het personeel de barista cursus te laten volgen. Doormiddel van de cursus leert het personeel om een lekker bakje koffie te zetten en echte service aan de gasten te verlenen. Gasten komen terug als ze een goede ervaring hebben met uw horecaonderneming, goede service en een lekker bakje koffie helpen hier aan mee. Verder kan het personeel die de cursus heeft gevolgd de kennis ook weer overbrengen op het personeel die de cursus niet heeft gevolgd op de manier heeft heel bedrijf voldoende kennis over koffie en de verschillende technieken die bij het koffie zetten horen. Bij de Dutch Coffee Academy zijn er verschillende cursussen naast de barista cursus kun je je ook specialiseren in een bepaald onderdeel zodat je je kan onderscheiden.

Meer informatie
Voor meer informatie over de barista cursus kan je naar de site van de Dutch Coffee Academy hier vind je ook de contactgegevens zodat je telefonisch contact op kan nemen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 42 = 46