Autoschade nieuwkoop | specialisten in autoschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom krijgt iedereen wel eens te maken met autoschade. Wanneer je in de buurt van Nieuwkoop woont kun je langskomen bij autoschade Nieuwkoop. We hebben meerdere jaren ervaring en hebben monteurs die gespecialiseerd zijn in verschillende varianten van schade aan uw voertuig. Zo gaan wij altijd zeer nauwkeurig te werk en zorgen wij dat de auto er weer zo goed als nieuw uitziet. Voor grote en kleine schrale, bij ons kunt u altijd terecht!

Specialisten in blikschade

Voor vormen van blikschade kunt u ook bij ons terecht. Hiervoor gebruiken wij de modernste technieken waardoor wij tijd en kosten kunnen besparen. Dit is ten voordele van onszelf en uiteraard ook van u. Voor blikschade wordt vaak ook meteen lakschade gerepareerd. Dit komt omdat bij veel van de van blikschade de lak ook gedeeltelijk beschadigd is. Voor het repareren van de blikschade gebruiken wij de moderne technieken om het te herstellen, en wanneer dit niet mogelijk is gebruiken wij een nieuw onderdeel. Voor de plaatselijke lakschade die wij moeten herstellen gebruiken wij het nieuwe spotrepair. Spotrepair is een luxere manier om lakschade aan uw voertuig te herstellen. In plaats van dat wij een volledige deur van de auto moeten vervangen, kunnen wij nu gewoon het betreffende plekje opnieuw spuiten met dezelfde kleur als de rest van de auto. Dit scheelt heel veel tijd en heel veel geld. Komt dus langs bij autoschade Nieuwkoop en ervaar de moderne technieken voor de laagst mogelijke prijs.

Claimen of zelf betalen

Nadat de schade is gerepareerd krijgt u natuurlijk de factuur. Deze moet betaald worden en het maakt ons niet uit door wie. Voor u is het echter wel van belang die er betaald, omdat claimen op lange termijn duurder kan zijn dan zelf betalen. Voor dit dilemma geven bij u graag advies op basis van berekeningen. Zo weet u dat u het minst betaald bij onze autogarage.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 5