Autoschade in Nieuwkoop

Het kan iedereen overkomen, of het nou bewust of onbewust is. Met steeds meer toenemend verkeer op de weg zit een ongelukje in een klein hoekje. Het ziet er lelijk uit en kan in sommige gevallen gevaarlijk zijn voor u, maar ook uw medeweggebruikers. Om die reden is het belangrijk om er niet te lang mee te wachten, maar er gelijk naar te laten kijken. Heeft u autoschade in Nieuwkoop, wacht dan niet langer en kom bij ons langs! We helpen u graag met het herstellen van uw autoschade. Onze vakspecialisten weten wat ze doen en zorgen ervoor dat u binnen no-time weer de weg op kan!

Onze service

Er kan van alles mis zijn met uw auto. Er kan een deukje in de auto zitten of er zit een lelijke kras op uw deur. We snappen dat dit erg vervelend is en gaan daarom zo zorgvuldig mogelijk te werk, zodat u er niks meer van ziet. Ook ruitschade is erg vervelend. Het ziet er niet mooi uit en kan gevaarlijk zijn. Geef je auto uit handen en laat je in de watten leggen door onze service. Neem ondertussen plaats, neem een bakje koffie en kijk hoe wij uw autoschade herstellen.

Na jarenlange ervaring weten wij ondertussen wat onze klanten van ons verwachten. Uiteraard wilt u op de hoogte zijn van wat er met uw auto mis is en wat de financiƫle kosten zijn. Om onenigheid en miscommunicaties voor te zijn, bieden wij onze klanten de service die zij verdienen. Daarom vinden wij het erg belangrijk om duidelijke afspraken te maken en daarnaast goed contact te houden tussen ons en de klant.

Contact

Bent u geĆÆnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op en laat ons je verder helpen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

19 − = 17