Autoschade in Alphen aan den Rijn – Snel de weg weer op!

Het oplopen van schade aan uw auto, motor of vrachtwagen is snel gebeurt. Uiteraard wilt u dan ook dat het snel weer verholpen is. Autoschade in Alphen aan den Rijn is snel opgelopen en nooit prettig. Wij helpen u dan ook graag met het repareren van blik-, ruit-, bumper- en lakschade. De specialisten die bij ons rondlopen weten hier alles van af en helpen u graag, zodat u weer zo snel mogelijk de weg op kan.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het herstel van uw autoschade in Alphen aan den Rijn? Dan verwelkomen wij u graag in onze garage in Ter Aar. Wij zorgen er dan voor dat het schadeherstel van uw voertuig snel en soepel afgehandeld wordt.

neem contact op

Autoschade herstellen in Alphen aan den Rijn

Het is soms niet te voorkomen dat u schade oploopt bij uw voertuig. Vooral omdat u het zelf niet altijd in handen heeft. Iemand kan met zijn bumper uw auto hebben geraakt waardoor u op de blaren moet zitten. We begrijpen maar al te goed hoe vervelend dit is. Daarom hebben wij voor u een team van specialisten klaar staan, in het herstellen van ruit-, lak-, en bumperschade. 

Herstel van ruitschade

Schade oplopen aan uw ruiten is geen uitzondering onder de schadegevallen. Het kan iedereen overkomen. Denk aan een dier dat te laag vliegt of een omhoog gekaatst steentje dat ongelukkig op uw ruit terecht komt. Bij autoschade Alphen aan den Rijn bent u bij het juiste adres, om de schade aan uw ruit snel te repareren of in zijn geheel te vervangen. 

Herstel van lakschade 

Waar ruitschade geen uitzondering is, is lakschade dat zeker ook niet. U kunt zomaar een nare kras oplopen die te wijten is aan een paaltje of een medeweggebruiker. Het herstellen van deze schade aan de carrosserie is dan ook één van onze specialiteiten. Door middel van een speciale spuitcabine is de lakschade in no-time verholpen!

Blik- en bumperschade

Voor het herstellen van schade aan blik of bumper onderdelen is er bij ons veel mogelijk. Zo kunnen wij uw auto deskundig uitdeuken zonder te spuiten! Met deze techniek zijn wij zo klaar terwijl u even wacht met een kop koffie. Ook indien er lakschade in betrokken is helpen wij u graag verder. 

Meer informatie 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

60 + = 70